Overnat på Hotel Vildbjerg

Som en del af Danske Hoteller A/S kan du booke overnatning på Hotel Vildbjerg, lige mellem Herning og Holstebro i det vestlige Midtjylland.

Hotel Vildbjerg er det perfekte sted til kurser, møder og hyggelige selskaber i Midtjylland. Vores lokaler kan rumme op til 200 deltagere afhængigt af bordopstilling.

Restauranten lægger vægt på det gode danske køkken, med á la carte menukort og udvalgte take away retter. Gratis parkering er også til rådighed for vores gæster.

Hotel Vildbjerg er et godt udgangspunkt med mange oplevelser i nærheden, selve byen er en dejlig, lille, stille provinsby, omringet af god natur, med plads til gå- og cykelture.

Se også vores anbefalinger på lokale oplevelser her.

SKI Hotel Vildbjerg overnatningsmuligheder

 

Booking af overnatning på Hotel Vildbjerg kan enten ske pr. tlf. 9713 1100 eller info@hotel-vildbjerg.dk

 

Du kan også booke på hotelapplikationen på: Hotel.ski.dk.
Den fungerer både til pc, tablet og mobiltelefon uanset mærke. Du skal ikke være tilmeldt aftalen for at benytte den.

Oprettelse til hotelapplikationen

Du skal være oprettet som bruger, for at du kan benytte applikationen. Login er kun nødvendigt, hvis du har behov for at se priser.
Login til applikationen er identisk med det login, du bruger til ski.dk. Hvis du forsøger at logge ind uden at have et login, vil du blive henvist til din SKI-administrator, som kan være behjælpelig med at få dig oprettet. Du skal blot indtaste hvilken organisation, du kommer fra.

Læs mere uddybende information på ski.dk