Stemningsvideo fra Hotel Vildbjerg



NYHED

Torsdags-flæsk

Nyd Danmarks nationalret hos Hotel Vildbjerg

På udvalgte torsdage i 2024 serverer vi en ægte, dansk klassiker i restauranten, fra kl. 17.30 - 19.00. Nemlig Danmarks nationalret: Stegt flæsk med kartofler og persillesovs.

Serveres på følgende torsdage:

  • D. 4. april
  • D. 30. maj
  • D. 26. september
  • D. 7. november

Pris: Kr. 159,- pr. person

Reserver bord allerede nu på 
info@hotel-vildbjerg.dk eller tlf. 9713 1100

vildbjerg take away
UGE 11

Dagens middag

Kan også bestilles ud af huset til aften

Hotel Vildbjerg tilbyder mandag til lørdag fra kl. 17.00-20.00 dagens middag.

Uge 11: 

  • Tirsdag 12/3 Steak af kyllingelår med bagte cherry tomater
  • Onsdag 13/3 Kalvecuvette med rodfrugter
  • Torsdag 14/3 Grillkøller med grøn salat
  • Fredag 15/3 Flæskesteg med klassisk tilbehør
  • Lørdag 16/3 Dansk bøf med bløde løg

Pris pr. person kr. 139,-

Menuen kan også bestilles som take away, ved bestilling inden kl. 14.00 på dagen.
Take away gælder kun om aftenen

Pris som take away:
Stor portion: Kr. 99,-
Lille portion: Kr. 69,-

Steak, bearnaise sauce og pommes frites
POPULÆR

80'er menu

Genopliv nostalgien fra 80'erne med danske madklassikere

Som noget helt nyt tilbyder vi i perioden frem til d. 30. april 2024 en lækker 80'er menu, som kan nydes mandag - fredag fra kl. 17.30 - 19.00.

Menu:

  • Forret: Tunmousse med brød og smør
  • Hovedret: Oksefilet serveret med bearnaise sauce, pommes frites og grønt
  • Dessert: Pandekager med is

Pris: Kr. 249,- pr. person

Reserver bord på info@hotel-vildbjerg.dk eller tlf. 9713 1100

Vildbjerg take away

TAKE AWAY

Slip for madlavningen - bestil lækre retter hos Hotel Vildbjerg

Vælg imellem:

  • Kroens biksemad kr. 129,-
  • Hjemmelavet burger kr. 149,-
  • Vildbjergsgryde kr. 159,-

 Bestil på tlf. 9713 1100

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne