Tilmeld dig nyhedsbrevet til Danske Hoteller

Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud direkte i din indbakke

Læs mere

 Hotel Vildbjerg

Velkommen til Hotel Vildbjerg. Et hyggeligt tilflugtssted i den vestlige del af Midtjylland.

Hotellet ligger i den lille provinsby Vildbjerg, mellem Holstebro og Herning, tæt på oplevelser, natur og kultur. Vi lægger vægt på det autentiske og lokale, hvilket afspejler sig i vores rolle som vært for adskillige spændende arrangementer og vores ambition om at være hele egnens spisested.

Hotel Vildbjerg danner rammerne for en intim, varm og hjemlig atmosfære for alle gæster. Vores varemærke er kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med, uanset om der er tale om almindelige hotelovernatninger; romantiske weekendophold; en oplevelsesrig miniferie for hele familien; golfophold; firmafester; fødselsdage eller møder.

Du kan nyde den lokale charme i Vildbjerg og den omkringliggende natur, gå til køjs i en behagelig seng og opleve nærværende værtskab, som er nede på jorden, uden de store armbevægelser.

 

 

Med mere end 135 år på bagen tør vi godt love at vi ved hvad vi laver. 

Hotellet er opført i 1883 af Niels Mouritsen og har gennem tiderne haft mange ejere.

Tilbage i 1918 blev hotellet lavet om til et højskolehjem af Hr. Gramstrup, da man ikke kunne få en alkohol bevilling. Derved fik man ret til at udskænke for ”herboende gæster”, dette betød så at mange af byens lokale begyndte at skrive sig i gæstebogen, så de også kunne nyde udskænkningen på hotellet. Først efter en ny folkeafstemning i 1961 fik man bevillingen så man med god ret og lov kunne servere alkohol til alle hotellets gæster igen.

Siden har hotellet haft mange gæster både overnattende, spisende og festende. I dag tilbyder hotellet hyggelige selskabslokaler til både små og store fester, en dejlig gårdhave hvor der holdes mange arrangementer, en hyggelig restaurant, samt 33 pæne værelser


Hotel Vildbjerg facade