Eventyrparken SAGALAND

Afstand: 34.34 Km

 | +45 40288667 |  +45 40288667 |  felukka@gmail.com | 
Tag hele familien med på en fortryllende rejse til Sagaland, hvor tidsmaskinen sender jer tilbage til Riddertiden. Det er som at træde ind i et levende eventyr, hvor alt er muligt!

Tag hele familien med på en fortryllende rejse til SAGALAND, hvor TIDSMASKINEN sender jer tilbage til Riddertiden. Træd ind i et levende eventyr og oplev Riddertiden i al sin pragt, og I vil blive underholdt af de mest magiske og farverige oplevelser. Glæd jer til at skabe minder sammen i dette fortryllende eventyr i SAGALAND!

HESTESHOW: Oplev hesteshow med vaskeægte riddere, der kæmper til hest. ABRACADABRA: Den gamle troldmandsskole.
MYSTERIE-JAGTEN er for alle skarpsindige detektiver. I år er¨TIDEN¨ gået! Det gælder om at følge tidens spor gennem de gamle eventyr af H.C.Andersen og Bdr. Grimm - løse gåderne, knække koderne og finde nøglen til tidens gang.
NISSEJAGT: I Sagaland holder julenisserne sommerferie, men også skovnisser , gårdnisser og en enkelt skibsnisse har gemt sig i eventyrparken. Kan du finde alle 99?
FINURLIGE SPIL: I Sagaland er der masser af finurlige spil og anderledes aktiviteter. Her kan hele familien udfordre hinanden

Aktiviteterne er gratis.

Åbent: 23 juni- 16. august - alle dage kl. 10 - 16 lukket lørdage
Kom så tit du vil: alle billetter gælder som sæsonkort.Opdateret af: VisitVesterhavet  | turist@visitvesterhavet.dk
Eventyrland Sagaland Fotograf: Sagaland
Sagaland Fotograf: Sagaland
Eventyr Sagaland Fotograf: Sagaland
Sagaland Eventyrland Fotograf: Sagaland
Sagaland Eventyrland Fotograf: Sagaland