Deichmann (Herning City)

Afstand: 14.52 Km

 | +45 88 80 91 53 |  onlineshop-dk@deichmann.com |  www.deichmann.com/dk | 
Hos Deichmann i Herning finder du sko til alle fødder uanset økonomi, skostørrelse, stil og humør. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så du hos os kan finde et bredt udvalg af alle typer sko til en god pris.

Vi har nøje udvalgt vores sortiment og opnået et optimalt forhold mellem pris og kvalitet. Vi elsker sko i alle afskygninger og hos os kan du finde et bredt udvalg af alle typer sko til en god pris. Gå for eksempel på jagt blandt mærker som Fila, Nike og Adidas og vores egne mærker som Graceland, Catwalk og 5th Avenue.

Med over 100 år samt et hav af sko og trendy tilbehør i bagagen tør vi godt kalde os for en sand skospecialist, og vores succes bygger på vores overordnede mål: at stille vores kunder tilfredse. Vi ser det som en fornem opgave at få lov til at klæde dine fødder på i et par sko, der passer præcist til dig. Alle tilgængelige størrelser står fremme i butikken og du må prøve alle de sko du vil.

Vil du have gode råd eller svar på et spørgsmål står vores venlige og kyndige personale altid klar til at hjælpe. Og vil du hellere handle online er vores webshop www.deichmann.com altid åben.Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: Erling Jørgensen Copyright: VisitHerning