Uhrskov Vinhandel

Afstand: 14.26 Km

 | +45 97 12 04 45 |  info@uhrskov-vine.dk |  www.uhrskov-vine.dk | 
Uhrskov Vinhandel er en familiedrevet forretning på 4. generation og beliggende på samme adresse siden 1912. Vi er dedikeret og passioneret ind i vinens verden og du møder os i en spændende butik med et bredt udvalg af kvalitettsprodukter indenfor vin, spiritus, specialiteter og meget mere. Service with a smile. 

Familieforretning gennem 4 generationer. 

Hos Uhrskov Vinhandel har vi siden vores oprindelse som købmandsbutik tilbage i 1895 været en familiedrevet forretning, og som i dag videreføres på 4. generation af brødrene Anders & Kristian Uhrskov. Igennem alle generationer har butikken haft sin adresse på Bredgade i hjertet af Herning, og siden skiftet fra købmandshandel til Vinhandel tilbage i 1958, har Uhrskov Vinhandel etableret sig som en god og stærk leverandør til kvalitetsbevidste forbrugere og erhvervskunder.

 

Samme fundament. 

Igennem alle årene har vi hos Uhrskov Vinhandel holdt stædigt fast i det fundament og grundlag vi er skabt på. Uhrskov Vinhandel er grundlagt på visioner, vilje og drevet af faglig glæde og lyst. God kvalitet og gode producenter er blandt de væsentligste forudsætninger i vores udvælgelse af produkter. Vi vælger specifikt producenter, der er internationalt anerkendte og derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af vin, spiritus, øl, delikatesser og meget mere i prisniveauer der tiltaler enhver.Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: Erling Jørgensen Copyright: VisitHerning