Miniferie

...på Hotel Vildbjerg er en miniferie for hele familien

Hotellet ligger i et hyggeligt butiksstrøg i Vildbjerg med flere spændende attraktioner inden for rækkevidde.

Vesterhavet 365 dage om året

Vesterhavet er alt fra efterårets muligheder for at søge efter rav på stranden, over frådende vinterstorme, til bagende sommerdage i klitterne for hele familien.

Uanset hvornår man besøger Vesterhavet får man en naturoplevelse for livet og en indre ro i sjælen.

Søby Brunkulsmuseum
Med kun en lille halv times kørsel er Hotel Vildbjerg et attraktivt udgangspunkt for et besøg på Søby Brunkulsmuseum. Søby Brunkulslejer ligger mellem Kølkær og Fasterholt 13 km sydøst for Herning. Frem til ca. 1970 blev her udvundet brunkul dannet i tertiærtiden for 10-25 mio. år siden. Man gravede dybt for at nå brunkulslagene, nogle steder mere end 30 meter.

Da brunkulsgravningen ophørte, og pumperne blev stoppet, steg vandet. Lejerne blev til søer, hvorefter de nærmeste sandtipper skred ud. Da vandet heller ikke længere kunne følge faste grundvandsårer, førte det til talrige skred og sætninger, og nye søer opstod og ændredes.

Danmarks største løveflok
En god halv times kørsel og I er i Givskud Zoo, der er en garanti for en god totaloplevelse.

Oplev Danmarks største løveflok. Kør gennem de dobbelt porte ind i løveområdet, hvor masser af løver venter på jer. Løveflokken bliver fodret hver lørdag i det store udeanlæg. De æder i timevis, så kom og se det store ædegilde.

Miniferie for 2 personer (min. 2 overnatninger):

  • Inkl. 2 retters aftenmenu eller buffet
  • Overnatning i delt dobbeltværelse
  • Vores morgenbuffet

Pris fra kun kr. 395,00 pr. person pr. dag (søndag-fredag)
Børn under 12 år halv pris og børn under 4 år i forældrenes seng er gratis
Enkeltværelsestillæg kr. 300,00 pr. dag

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Booking