Holstebro Svømmecenter

Afstand: 20.05 Km

 | 9740 1044 |  post@holstebro-badeland.dk |  Holstebro Svømmecenter | 
Opdag Holstebro Svømmecenter, et topmoderne svømmecenter, der tilbyder en række faciliteter til motionister, børnefamilier, dykkere og klubsvømmere. Med et imponerende udvalg af bassiner er der noget for enhver smag og færdighedsniveau.

Her finder du et 50-meter bassin og en stor multihal med et 25-meter bassin, samt børnebassiner, en lounge pool og et varmtvandsbassin. Uanset om du leder efter en intens træning eller en sjov dag med familien, har Holstebro Svømmecenter alt, hvad du har brug for.

Efter en forfriskende svømmetur kan du slappe af i de rummelige omklædningsrum og familieomklædningsområder. Og hvis du er interesseret i en ekstraordinær saunaoplevelse, tilbyder svømmecentret saunagus næsten hver dag mod en mindre ekstra betaling ud over den normale indgangspris.

Besøg Holstebro Svømmecenter i dag og oplev en verden af ​​sjov, træning og afslapning for hele familien.

 

Handicapforhold

Svømmecentret har gode forhold for dig der er kørestolsbruger eller på anden måde er udfordret. Indgangspartiet er med sensor og dermed automatisk døråbning. Der er god plads i receptionen og ingen fodlister.

Indgangen til bassinområdet er ikke automatisk, men der er gode forhold og meget plads. Personalet står altid klar til at hjælpe.

Ved varmtvandsbassinet er der rampe, og alle bassiner har bredde og store trapper.

Omklædning og bad kan ske i tre særlige handicapvenlige omklædningsrum med god plads og brede døre. Der er direkte udgang til både multihallen samt 50 meter bassinet. Skabe til opbevaring, finder du lige ude for døren.



Opdateret af: VisitNordvestkysten, Holstebro  | info@visitnordvestkysten.dk
Holstebro Svømmecenter Fotograf: Holstebro Svømmecenter Copyright: Holstebro Svømmecenter
Holstebro Svømmecenter Fotograf: Holstebro Svømmecenter Copyright: Holstebro Svømmecenter