Phono (Herning City)

Afstand: 14.30 Km

 | +45 30 23 00 08 |  support@phono.dk |  www.phono.dk | 
En moderne oldschool pladebutik. 

Lækker pladebutik i Hernings centrum.

Vinyl er kodeordet, da vi udelukkende handler med vinylplader, pladespillere, tilbehør og rengøringsartikler til vinylmediet. Der er dog undtagelser og enkelte CD’er eller kassettebånd er der da at finde fra tid til anden.

Vi har både brugte og nye vinyler i butikken og DU kan sælge dine plader hos os. Halvdelen af butikken er nemlig stande, hvor private og proffer kan leje sig ind, og på den måde slippe for at skulle stå på en plademesse i timevis. Lad os gøre arbejdet for dig! Vi har åbent over 40 timer om ugen og markedsfører dagligt på diverse kanaler. Prisen for en stand = 0 kr. Vi tager så 20% i kommission for salget.

Derudover har vi talrige events i butikken. Vi har ofte In-store-koncerter, hvor kendte kunstnere og bands spiller live og efterfølgende signerer plader og sludrer med kunderne. Et par gange om året har vi musik-quiz, hvor du kan dyste med andre i musikviden. Derudover afholder vi diverse andre typer arrangementer som f.eks. “10 Jeg ka’ Li'”, Record Store Day samt vi har kastet os over intim koncerter også.



Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: Erling Jørgensen Copyright: VisitHerning