Hermans Hule

Afstand: 22.34 Km

 | 6019 3161 |  info@hermanshule.dk |  Hermans Hule | 

I Hermans Hule vil du finde store klatre stativer med rutsjebaner. Et kanonrum udstyret med 6 kanoner der skyder med skumgummi kugler, hvor man kan bygge sin egen borg med ca. 100 puder i forskellige størrelser. Der er mini-biograf, mini fodboldbane, køretøjer af forskellig slags. Der er også almindelige legesager, så en tur i legeland også kan være stille og rolig leg med andre børn.

Hermans Hule er også et hyggeligt sted for voksne. Der er masser af dinér sofaer og lænestole, hvor I kan slappe af, mens I benytter vores WIFI. Der er frugt og kaffe på kanden for 5 kr. og automater, hvor I kan trække forskellig drikke og snacks. I må også gerne medbringe jeres egen mad.

Hos Hermans Hule vil vi gerne skabe et legeland, hvor der er aktivitet både i hverdagene og i weekenderne. I kan oprette et adgangskort, så I ikke skal have pungen op af lommen hver gang, der skal ske noget sjovt for børnene. På denne måde behøver en tur i legeland ikke altid være en heldagstur, men blot et par timer med sjov og leg.

Ved oprettelse af et adgangskort får hver familie sit eget personlige adgangskort, som I skal bruge for at komme ind. Kortet køres forbi kortlæseren og døren åbner. Om det er mor, far, bedstefar eller naboen der tager børnene med i Hermans Hule er op til Jer. På denne måde kan bedstefar hente børnene i børnehaven og tage dem med i Hermans Hule, indtil mor og far får fri fra arbejde, alt sammen uden det koster ekstra.

I kan også vælge at betale kontant ved hvert enkelt besøg. Der er en automat ved indgangen, der tager imod sedler. Når I har betalt for det antal børn, I har med kan døren åbnes.

Pris pr. barn: 100 kr. Voksne er gratis.

 



Opdateret af: VisitNordvestkysten, Holstebro  | info@visitnordvestkysten.dk
Hermans Hule Fotograf: Hermans Hule Copyright: Hermans Hule
Hermans Hule Fotograf: Hermans Hule Copyright: Hermans Hule
Hermans Hule Fotograf: Hermans Hule Copyright: Hermans Hule